0-3 års området

Plads til bevægelse

Der findes indendørs aktivitetsområder for både små og store. Trænger I til frisk luft, kan I puste ud og lege videre på den udendørs legeplads Kloden.

Arbejdspladser med udsigt

Plads til fordybelse

Tag plads i en god stol og svøm væk i udsigten over Aarhus Havn, eller fordyb dig i dit arbejde ved en af de mange arbejdspladser eller i Læsesalen.

Maker Faire - Kreativt papværksted

Kreativ læring

Uanset om du er til high-tech eller low-tech rummer Dokk1 rige muligheder for kreativ udfoldelse, heriblandt gør-det-selv, kreativitet, hacking, maker, upcycling, repair café, tinkering, reuse og meget mere.

Birgit Bjerre - Åbent værksted

Del din sag

Flere af Dokk1s åbne rum er dedikeret til jer. Her er rum til jer, hvor vi sammen sætter fokus på jeres sag, og gør den relevant for Dokk1s brugere.

Gongen, verdens største rørklokke

Kunst

Kunsten har en central og synlig plads i form af en række større værker udvalgt specielt til Dokk1 og de omkringliggende pladser.

Caféen set fra Torvet

Snackpause

Nyd en kop kaffe med bønner fra caféens eget kafferisteri og en dejlig ret fra menukortet, der bl.a. rummer sandwich, panini og salater, samt diverse brød og kager.

Foto: Martin Dam Kristensen

Arrangementer

Der er altid mange forskellige aktiviteter i Dokk1. Arrangementerne skabes af husets aktører i samarbejde med deres partnere.

Store sal set fra scenen

Lån lokaler

Du kan låne Dokk1s mødelokaler og sale, når de ikke benyttes af husets beboere. Lokalerne udlånes hovedsageligt til folkeoplysende foreninger og åbne, borgerrettede arrangementer.

Solnedgang på Dækket

Frisk luft

Rundt om Dokk1 findes en række udendørs områder, som lægger op til både leg, pauser og refleksion.

Iværksætterfestival, arrangement

Tip os

Kender du til noget, vi skal sætte på programmet? Tendenser, du gerne vil høre mere om. Udfordringer, du synes, vi skal debattere. Foredrag med gæster og eksperter, du synes, vi skal invitere.

Arrangement, Mini Maker Faire

Bliv partner

Partnerskaber er en af hjørnestene i Dokk1. Her arbejdes med samarbejdspartnere og partnerskaber på forskellige niveauer og indenfor mange forskellige områder.