Gå til hovedindhold
Åben søgefelt

tirs. 28. mar.

Maker Faire på Rampen

Maker Faire Aarhus 2023 inviterer den 29. og 30. april alle indenfor til årets store festival for teknologi og kreativitet. Maker Faire er et familievenligt event for videbegærlige i alle aldre, hvor vi bygger, sysler og leger med nye teknologier og materialer.

Både lørdag og søndag kan du se seje opfindelser, lære hvordan de virker - og prøve at lave dem selv. Hele Dokk1 fyldes med skøre og sjove makers, som hver især har nye, gamle og der skaber ting selv. De brænder for at udforske teknologi og håndværk - og inspirere andre til at gøre det samme.

Weekenden byder derfor både på ny teknologi og old school håndværk. Du kan for eksempel prøve kræfter med en tuftepistol, lave rose rosetter med et finurligt flyselskab eller besøge bamseslagteriet – hvor bamserne gives nyt liv med robotdele og dioder.

Der er gratis entré hele weekenden, og du behøver hverken at være teknisk begavet eller handy for at deltage - bare du har lyst til at have det sjovt og lege med. Maker Faire Aarhus er en skaberfestival hvor nørder og kreative sjæle hyldes.

Om arrangørerne

Festivalen organiseres og afvikles af Dokk1/Hovedbiblioteket i samarbejde med det lokale makerspace OSAA (Open Space Aarhus) og den internationale maker-organisation MAKE.

Det sker

Naturdysten

Indtil man. 1. jul.

Børn

Museum Ovartaci rykker ind på Dokk1

Indtil søn. 2. jun.

Udstillinger

Mød Grundloven

Indtil man. 3. jun.

Tendenser og Debat