Gå til hovedindhold
Åben søgefelt

man. 14. aug.

Aarhus Festuge 2023

Aarhus Festuge er en årligt tilbagevendende tradition i Aarhus, hvor et sammensurium af kunst, kultur og fællesskab fylder byen med liv. Festugen varer 10 dage og er en af Nordeuropas største kulturbegivenheder lokalt forankret i Aarhus, men også med et internationalt fokus med artister fra hele verden. 

Festugen er for alle – store som små – og for byen, hvor du kan opleve kunst og kultur på højeste niveau. Og du kan ikke mindst opleve mange spændende arrangementer i Dokk1 under Festugen.

Robotfestival for store og små, korkoncerter og Teatret Svalegangen-forestillinger

Vær med til Robotfestivalen Vilde Robotter, som afholdes for allerførste gang under festugen. Her kan du opleve to dage fyldt med robotter, talks og debatter – alt sammen med fokus på, hvordan robotter nu og i fremtiden kan løse vores store samfundsproblemer. 

Glæd dig til korkoncerter med Stemmer Bygger Bro og satiriske teaterforestillinger i forbindelse med Teatret Svalegangens verdensmålsprojekt United Change.

Få et overblik over alle arrangementer i Dokk1, når Aarhus Festuge 2023 løber af stablen d. 25. august til d. 3. september. Du kan også se det fulde Aarhus Festuge program her.

Vi glæder os til at opleve årets Festuge sammen med jer!