Hvorfor lider flere unge end tidligere af mistrivsel, oplever præstationspres og har følelsen af, at de ikke kan følge med? Det prøver vi denne aften at belyse.

"#IkkeGodtNok" er en dokumentarfilm, som handler om oplevelsen af et konstant pres, som er det værste ved at være ung i Danmark.
Instruktøren Jesper Dessau og en gruppe unge undersøgte igennem ni måneder, hvorfor unge oplever mere pres i dag end tidligere. Og hvorfor så mange bliver syge af det.
I dokumentarfilmen, fortæller tre unge helt hudløst om, hvordan de har oplevet presset for at leve op til at være perfekte. De føler – ligesom rigtig mange andre danske unge – at de ikke kan følge med og bliver tabere. I en verden, hvor alle hungrer efter likes og opmærksom i jagten på at være perfekt, er følelsen af at være en taber et tabu.

Se en trailer til filmen her

Mød skaberen bag dokumentarfilmen Jesper Dessau, når han endnu engang sætter fokus på ungdoms problematikker. Dokumentarfilmen #Ikkegodtnok handler om pres, præstation og perfektion. Jesper har stor erfaring med arbejdet med unge, som har haft det svært. Hvor han igennem mange år har arbejdet for at give de unge en stemme for at skabe større fokus på de ungdomsproblematikker, som Danmark står overfor.
Du vil også møde Pernille Slipsager Jørgensen, som er Psykolog og rådgiver i Studenterrådgivningen i Aarhus. Hun vil fortælle om deres arbejde med de unge, og hvad de personlige udfordringer ofte handler om. Det kan fx være alle former for angst, manglende motivation, symptomer på stress, koncentrationsvanskeligheder, ensomhed og bekymringer.

Oplæg af:

Jesper Dessau, konsulent i PsykInfo Midt
Pernille Slipsager, Psykolog og rådgiver i Studenterrådgivningen i Aarhus
En ambassadør fra EN AF OS

Om arrangementet

 • Arrangør

  Hovedbiblioteket

 • Pris

  50

 • Bestil billet

  Billet her

 • Sted

  Dokk1, Lille sal