I Klimapunktet kan du lære, spille og lege – om klimaet. Vi serverer gratis økologiske popcorn og slush ice til de klimakloge / VISIT KLIMAPUNKTET WHERE YOU CAN LEARN, QUIZ AND PLAY

Klimapunktet er Aarhus Kommunes interaktive vandreudstilling om klimakrisen og om, hvordan vi hver især kan være med til at skabe et bedre klima. I Klimapunktet får du konkrete tips og ideer til, hvordan du på en let og legende måde kan sænke dit personlige CO2-aftryk.

Der sker meget i Klimapunktet, og hver dag kan du lave følgende aktiviteter: Farvelægning, klimaspil, klimaquiz hvor du kan vinde en præmie - og du kan smage gratis økologiske popcorn og slush ice.

I løbet af Ocean Race er Klimapunktet også fyldt med hyggelige og kreative arrangementer for både børn og voksne – fx kan du få et klimakys af Jesper fra Den Store Bagedyst, lave kartoffeltryk med Heidi fra Nybyggerne, kramme et klimamonster, få lavet ansigtsmaling, lære at tufte, bage pandekager over bål, høre gospelsang og andre gode ting (se det øvrige program for konkrete tidspunkter).

Klimapunktet findes bag Dokk1. Sæt kursen mod Klimapunktet med koordinaterne: 56.152906, 10.215477

Om arrangementet

 • Arrangør

  Aarhus Omstiller Ocean Race Hovedbiblioteket

 • Kategori

  Blandet godt

 • Pris

  Gratis

 • Sted

  Udenfor bag Dokk1