Kom og vær med til Digital Leg for Børn og Familier.

I dag er der to forskellige lege på programmet.

De lidt ældre børn, fra ca. 5 år og op, kan bygge og programmere med LEGO Spike. Her kan man f.eks. bygge sjove tivoliforlystelser, seje køretøjer eller små spil og programmere både bevægelse, lyd, lys og farvesensor.

Alle børn, også de yngre, kan lege med de små søde gulvrobotter, Blue-Bots. Byg videre på robotterne med bamsedele, så du laver din helt egen seje bamserobot, der kan køre på en bane på vores interaktive gulv.

 

Hver torsdag kl. 16-17.30 er der Digital Leg for børn på Dokk1.

Vi skal lege mange forskellige lege og skifter tema hver eller hver anden uge, så der er mulighed for at prøve kræfter med forskellige digitale teknologier og medier.

I løbet af vinteren og foråret kan du f.eks. prøve at programmere din egen Blue-Bot, lave stopmotion film, bygge og programmere Lego-robotter, lege med solceller, undersøge bittesmå ting og dyr med digitale mikroskoper, programmere din egen historie i Scratch Jr. på iPad, lave robot-krusedulle-kunst og meget mere.

Vi sørger for inspiration, materialer og vejledning og håber, at en masse børn og voksne har lyst til at lege med.

Aktiviteterne er primært for børn på 3-12 år, og børn under 10 år skal være ifølge med en voksen. Arrangementet kræver ingen tilmelding.

Om arrangementet

 • Arrangør

  Hovedbiblioteket

 • Kategori

  Børn, Kunst og kreativitet

 • Pris

  Gratis

 • Sted

  Højsletten